Οι ειδικοί στο e-Travel

Ένα σημαντικό κομμάτι από την εμπειρία μας έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί σε εφαρμογές για τουριστικές επιχειρήσεις. Οι ανάγκες των ξενοδοχείων και τουριστικών γραφείων αποτέλεσαν πρόκληση για εμάς και η τριβή μας στο χώρο μάς έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουμε δεξιότητες στη διαχείριση των on-line εφαρμογών.

Λύσεις για τον Τουρισμό στο Διαδίκτυο

Κορυφαία ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία είναι πελάτες μας και απολαμβάνουν τις υψηλής ποιότητας διαδικτυακές μας υπηρεσίες μάρκετινγκ.

Οι απαιτήσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας για προηγμένες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο είναι ποικίλες: Σχεδιασμός Ιστοσελίδας με Μοναδική Εμπορική Ταυτότητα, Ιστοσελίδες Συμβατές με Φορητές Συσκευές, Εξειδικευμένα Εργαλεία Διαχείρισης Περιεχομένου και Βάσεων Δεδομένων, Εργαλεία Πολλαπλών Καναλιών Διανομής Κρατήσεων, Σύνδεση με Διαδικτυακή Πύλη Τράπεζας για Πληρωμές, Προβολή στα Κοινωνικά Δίκτυα.

100% εγγυημένα αποτελέσματα

Από το 1998 επισκεπτόμαστε ανελλιπώς τις πιο τουριστικές περιοχές.

Επικοινωνούμε με ταξιδιώτες και δουλεύουμε μαζί με ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ταξιδιωτικούς πράκτορες για την ανάπτυξη νέων, αποδοτικών και χρήσιμων ηλεκτρονικών τουριστικών προϊόντων.

Στην InternetMarketing.gr δημιουργούμε λύσεις που αξίζουν τα χρήματα που επενδύετε, από απλές καμπάνιες διαδικτυακού μάρκετινγκ μέχρι και οποιαδήποτε άλλη εξειδικευμένη εφαρμογή e-travel.