Ιστοσελίδες Συμβατές με Φορητές Συσκευές

Το διαδίκτυο στις φορητές συσκευές είναι η επόμενη επανάσταση. Βεβαιωθείτε ότι οι ιστοσελίδες σας είναι συμβατές με τις φορητές συσκευές.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα σας από τα smart phones και τους υπολογιστές χειρός PDA

Σερφάρετε, τώρα, με αυτή τη νέα, εύχρηστη και συναρπαστική τεχνολογία που φέρνει την ιστοσελίδα σας στον κόσμο του Mobile Internet.

Αποκτήστε πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας από οποιοδήποτε smart phone ή tablet υπολογιστή. Το λογισμικό ανιχνεύει αν ο χρήστης του διαδικτύου βλέπει την ιστοσελίδα σας μέσω της φορητής του συσκευής και αυτόματα θα τον ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα σας που είναι συμβατή με τις φορητές συσκευές.

Μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο μέσω Φορητών Συσκευών

Η διαδικτυακή διεύθυνση (URL) της ιστοσελίδας σας είναι η ίδια και για τις Φορητές Συσκευές.

Ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε περισσότερες από μία ιστοσελίδες. Δε χρειάζεται να ενημερώνετε και να διατηρείτε ξεχωριστή ιστοσελίδα για τις φορητές συσκευές.

Ασφαλείς και Αξιόπιστες Συναλλαγές μέσω Φορητών Συσκευών: Οι χρήστες φορητών συσκευών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με τις πιστωτικές τους κάρτες αυτόματα μεταφέρονται σε ένα ασφαλές και συμβατό με τις φορητές συσκευές σύστημα πληρωμής.

Εφαρμογές για Ηλεκτρονικά Καταστήματα σε Κινητά Τηλέφωνα

Τα smart phones και οι tablet υπολογιστές έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν ειδικά λογισμικά ή εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Apple ήταν η πρωτοπόρος λανσάροντας στην αγορά το App Store για το iPhone και το iPad, το οποίο έφτασε να έχει περισσότερες από 500.000 εφαρμογές.

Η τεράστια επιτυχία του App Store της Apple ενέπνευσε άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να αναπτύξουν παρόμοια ηλεκτρονικά καταστήματα: Google Play, Amazon Appstore, Nokia Ovi Store, Windows Phone Marketplace, BlackBerry App World.

Προωθείστε και πουλήστε τις υπηρεσίες σας μέσω των προηγμένων διαδραστικών εφαρμογών για φορητές συσκευές.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Μάρκετινγκ για Φορητές Συσκευές
Καλέστε μας τώρα!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάρκετινγκ στις φορητές συσκευές και την κατασκευή ιστοσελίδων συμβατών με αυτές, επικοινωνήστε μαζί μας.